Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στον Γέρακα - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας που συνάντησε τους εκτελεστές

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο επιχειρηματίας σταθμεύει το πολυτελές όχημά του, αποβιβάζεται και μόλις περπατάει λίγα μέτρα οι εκτελεστές βγαίνουν από το βαν και τον «γαζώνουν» με καλάσνικοφ.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα. Οι δράστες με το λευκό βαν φαίνεται ότι είχαν κάνει πρόβα της επίθεσης την προηγούμενη μέρα. Αυτό προκύπτει από μάρτυρα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς και που μίλησε αποκλειστικά στον Αλέξανδρο Καλαφάτη.

Την ίδια ώρα, σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 38χρονου επιχειρηματία να ακολουθείται από το λευκό βαν των δραστών. Ο επιχειρηματίας σταθμεύει το πολυτελές όχημά του, αποβιβάζεται και μόλις περπατάει λίγα μέτρα οι εκτελεστές βγαίνουν από το βαν και τον «γαζώνουν» με Καλάσνικοφ.

Το βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο των δολοφόνων, οι οποίοι εγκατέλειψαν και έκαψαν το λευκό βαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το βενζινάδικο, σε έναν ήσυχο δρόμο της Παλλήνης. Μία ημέρα νωρίτερα, στο ίδιο σημείο όπου κάηκε το βαν, οι δράστες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με διερχόμενο πολίτη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ υπό τον όρο της ανωνυμίας.

«Είχαν ανοίξει τις πίσω πόρτες στο βαν, είχανε κάτι πράγματα μέσα, κανα-δυο μπιτόνια είδα. Ο ένας από αυτούς μέχρι 55-60 χρονών ήταν, παραπάνω δεν ήταν, ήταν αδύνατος, σαν εργάτης φαινόταν, ένας πιο γεμάτος και ένας πιο αδύνατος. Οι άλλοι πιο νέοι ήταν, 45αρηδες» τόνισε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας συνάντησε τυχαία τους δράστες στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής. Μία ημέρα μετά έμαθε για τη δολοφονία και για τον εμπρησμό του οχήματος και αμέσως το μυαλό του πήγε στους τρεις μυστηριώδεις άντρες, που εκτιμάται ότι έκαναν κατόπτευση του χώρου.

“Εγώ πιστεύω ότι ήρθαν και προετοιμάστηκαν. Το αμάξι αυτό είναι σίγουρα, το αμάξι είναι αυτό που είδα την Παρασκευή το πρωί. Ο ένας ήταν προς την πλευρά του δρόμου και ο άλλος πιο μέσα” δήλωσε ο μάρτυρας.

Αύριο συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 38χρονο επιχειρηματία, πατέρα δύο παιδιών.

Πηγή: Ertnews.gr