Βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή ακόμη ένας ανήλικος - Στη διάθεση των αρχών δηλώνει μέσω δικηγόρου του 17χρονος

Αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για την φρικιαστική υπόθεση

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Την προφυλάκιση ενός ακόμη ανηλίκου που απολογήθηκε σήμερα για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου αποφάσισε ο ανακριτής την Τετάρτη.

Έτσι, για την συγκεκριμένη φρικιαστική υπόθεση έχουν γίνει μέχρι σήμερα έξι προφυλακίσεις, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης. 

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς, αλλά εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο ανήλικος πήγε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι οχτώ κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού του 15 στο Ίλιον ενώ ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις όσον αφορά τις τέσσερεις κοπέλες που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που πέρναγε ο 15χρονος.

Μιλώντας στον Skai.gr ο κ. Εμμανουηλ Διαμαντάρας συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, προανήγγειλε εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση καθώς τα τέσσερα κορίτσια αναμένεται να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα εμφανίστηκε και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να την μελετήσει ο συνήγορος της μιας εκ των τεσσάρων κοριτσιών.

Αύριο το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής ευελπίδων ώστε να απολογηθεί ο τελευταίος ανήλικος.

Πηγή: skai.gr