Προφυλακιστέοι και άλλοι 2 ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Οι δύο ανήλικοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, ως μέλη συμμορίας που πραγματοποίησε βιασμό κατ' εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Δύο ακόμη ανήλικοι που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, προφυλακίστηκαν σήμερα το πρωί μετά την απολογία τους στον ανακριτή. 

Οι δύο ανήλικοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, ως μέλη συμμορίας που πραγματοποίησε βιασμό κατ' εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Οι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του παιδιού οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για να απολογηθούν για βαριές κατηγορίες που φέρονται να έχουν διαπράξει ως συμμορία με άλλους συνομηλίκους τους.

Άλλοι τρεις ανήλικοι, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες που έδωσαν το Σάββατο. Επίσης ένας ακόμη, από τους έξι που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του αγοριού, αφέθηκε ελεύθερος με όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Για την ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος ένας ανήλικος, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές. Το αγόρι φέρεται σύμφωνα με τον 15χρονο καταγγέλλοντα να έχει σημαντικό ρόλο στις πράξεις που αποδίδονται στην ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από όσα κατήγγειλε ο 15χρονος, προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων στην υπόθεση. Μεταξύ τους και κορίτσια τα οποία φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις που λάμβαναν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, στο οποίο επί ένα μήνα βασανίζονταν το αγόρι, χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο, όπως κατέθεσε το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα «ήταν εναλλασσόμενοι».

Πηγή: skai.gr