Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος προπονητής

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, αρνούμενος τις κατηγορίες - Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος κατηγορούμενος προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου, για την υπόθεση βιαμσού του 12χονου κοριτσιού στον Κολωνό, σύμφωνα με την ΕΡΤ

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του κατηγορείται πως συναντήθηκε με την 12χρονη τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε έναντι αμοιβής. Ο ίδιος κατά την ανάκριση αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικα με τη 12χρονη.

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία, αρνούμενος τις κατηγορίες  για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την δικογραφία, φέρεται πως απέκτησε επαφή με την 12χρονη απο τον Κολωνό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 3 φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε.

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φαίνεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο 55χρονος και ο 43χρονος είναι οι δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων που κατηγορούνται πως βίασαν έναντι αμοιβής την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ανηλίκων και είχε καταθέσει ενόρκως πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη αλλά δεν τη είχε συναντήσει ποτέ.

Αύριο Τρίτη τον δρόμο για τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα πάρουν και οι άλλοι δύο συλληφθέντες ο 35χρονος και ο 39χρονος για να απολογηθούν.

Πηγή: skai.gr