Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εξέδιδε το κορίτσι σε διάφορα νοικιασμένα διαμερίσματα με χρονομίσθωση 

Παράλληλο κύκλωμα με «κινητούς» οίκους ανοχής - Οι παιδοβιαστές της 12χρονης μάθαιναν τον τόπο του ραντεβού «από στόμα σε στόμα» ή μέσα από το κινητό του βασικού κατηγορούμενου το οποίο εξετάζουν εξονυχιστικά οι Αρχές. 

Ένα παράλληλο κύκλωμα με  «κινητούς» οίκους ανοχής – δηλαδή διάφορες τοποθεσίες στις οποίες εξέδιδε το κορίτσι ο βασικός κατηγορούμενος – αποκάλυψε στην κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό . 

¨Όπως αποκάλυψε ε ο Θεοδόσης Πάνου στο «Πρωινό μας», η αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του περιβόητου οικου ανοχής όπου ο Μίχος εξέδιδε το κορίτσι. 

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην Ιερά Οδό, το οποίο είχε ενοικιαστεί με χρονομίσθωση, δηλαδή AirBnB. 

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο καθώς – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – ο βασικός κατηγορούμενος ενοικίαζε και άλλα διαμερίσματα για αυτό τον σκοπό. 

Οι πελάτες – παιδοβιαστές της 12χρονης  δεν πήγαιναν εκεί μέσω της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας με την οποία «συνομιλούσε» η 12χρονη μαζί τους αλλά μάθαιναν τον τόπο του ραντεβού  «από στόμα σε στόμα» ή μέσα από το κινητό του Μίχου, το οποίο εξετάζουν εξονυχιστικά οι Αρχές. 

Διαβάστε ακόμα: Απολογούνται σήμερα ο προπονητής και ο μηχανικός πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Επίσης, τις χρονομισθώσεις των διαμερισμάτων δεν τις έκανε ο βασικός κατηγορούμενος αλλά ένα άλλο πρόσωπο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, είναι σεσημασμένος  με βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας. 

Πηγή: skai.gr