Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος- Εγκαινίασε την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για όλα τα μείζονα ζητήματα, ενώ παρουσία του υπεγράφη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας.

Ο εν λόγω διαγωνισμός έχει προκηρυχθεί από τις αρχές του 2022 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με συνολικό προϋπολογισμό 2.008.800 ευρώ. 

Αναφερόμενος στο σημαντικό έργο της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, στην περιοχή της Εγλυκάδας, οι διαδικασίες για το οποίο προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς της και κατ’ επέκταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας όπου και μίλησε στα στελέχη του κόμματος για το μέχρι σήμερα έργο που έχει πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών. Εντυπωσιακά ήταν και τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που παρουσίασε ο κ. Θεοδωρικάκος για τη μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας στην περιοχή της Πάτρας που αγγίζει το 50%!

Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αναταραχής, η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελούν τη μοναδική εγγύηση για τη Δημοκρατία, την ενότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ