Αεροπλάνο «συνετρίβη» σε δάσος του Πηλίου για τις ανάγκες της σειράς του BBC «The Castaways»

Τουρίστες που επισκέφθηκαν το Χορευτό για μπάνιο και θέλησαν να περπατήσουν στο δάσος, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρέθηκαν μπροστά στο πεσμένο αεροπλάνο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής The Castaways στο Ανατολικό Πήλιο, που αποτελεί συνεργασία του BBC και της Paramaount. Πολλά σημεία έχουν μετατραπεί σε υπαίθρια στούντιο, όπου εκτυλίσσονται οι σκηνές της σειράς με διάσημους πρωταγωνιστές, όπως οι Σέρινταν Σμιθ, Σελίν Μπάκινς, αλλά και ο Τζέισον Στέϊθαμ.

Η σειρά βασίζεται στη νουβέλα της Λούσι Κλαρκ με θέμα ένα αεροπορικό δυστύχημα και για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει τοποθετηθεί στο δάσος της Ανάληψης, μεταξύ Ζαγοράς και Χορευτού, ένα αεροπλάνο σε πραγματικές διαστάσεις, το οποίο – σύμφωνα με το σενάριο – έχει συντριβεί στην περιοχή.

πηλιο

Τουρίστες που επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το Χορευτό για μπάνιο και θέλησαν να περπατήσουν στο δάσος, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρέθηκαν μπροστά στο πεσμένο αεροπλάνο.

Αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός και πλησίασαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει, καθώς στην περιοχή δεν υπήρχε κανείς. Στη συνέχεια πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται για «σκηνικό» του The Castaways, που γυρίζεται σε παραλίες όπως η Φακίστρα, η Πλάκα, ο Μυλοπόταμος, η Παρίσαινα, οι θαλασσοσπηλιές του Βένετου, το δάσος της Ανάληψης και το Γαλανόρεμα.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιοχή του Ανατολικού Πηλίου επιλέχθηκε για το πολύ πράσινο τοπίο που κατά τόπους προσομοιάζει με τα νησιά Φίτζι, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα της σειράς.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι πρωταγωνιστές ξεκινούν από το αεροδρόμιο του Λονδίνου για εξωτικό ταξίδι. Μετά την πρόσκρουση του αεροπλάνου στα νησιά Φίτζι και ενώ η ασφαλιστική εταιρεία ισχυρίζεται πως οι επιβαίνοντες είναι όλοι νεκροί, η αδερφή ενός εκ των θυμάτων δυσπιστεί και μεταβαίνει στο σημείο με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια.

Τα 120 άτομα που αποτελούν μέρος της παραγωγής διαμένουν σε ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιωτικά διαμερίσματα και κατοικίες. Όλοι οι συντελεστές έχουν στο βιογραφικό τους δεκάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της σειράς, σε όλα τα επίπεδα.

Τα γυρίσματα στην περιοχή του Πηλίου αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Πηγή: gegonota.news