The Castaways: Η δραματική σειρά του BBC και της Paramount πάει... Πήλιο - «Σπάνε ρεκόρ» οι κρατήσεις

Πρόκειται για τα γυρίσματα μιας νέας διεθνούς παραγωγής, δραματικής τηλεοπτικής σειράς που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Paramount+ για το BBC

Η παραγωγή The Castaways “εγκαθίσταται” στο Ανατολικό Πήλιο 15 Ιουνίου και ολοκληρώνει γυρίσματα στις 15 Ιουλίου. Πρόκειται για τα γυρίσματα μιας νέας διεθνούς παραγωγής, δραματικής τηλεοπτικής σειράς που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Paramount+ για το BBC.

Οι πληρότητες στο Ανατολικό Πήλιο “σπάνε ρεκόρ” για ένα διάστημα που δεν θεωρείται ιδανικό για τους ξενοδόχους της περιοχής. Η παραγωγή της ταινίας με 120 άτομα, που έχουν κλείσει ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιωτικά διαμερίσματα και κατοικίες έχει καλύψει πληρότητα 80% καθώς οι συντελεστές δεν μένουν ανα τρία ή τέσσερα άτομα. Η συντριπτική πλειονότητα έχει επιλέξει την διαμονή ανα δύο άτομα, κλείνοντας όλα τα δωμάτια σε μικρές μονάδες. Υπάρχουν κατοικίες που έχουν κλειστεί μόνο από ένα άτομο. Ο Αι-Γιάννης παρουσιάζει ήδη πληρότητα 80%., ενώ υψηλές πληρότητες παρουσιάζει και η Ζαγορά. Στη σειρά, που βασίζεται στη νουβέλα της Λούσι Κλαρκ, πρωταγωνιστούν οι Σέρινταν Σμιθ και Σελίν Μπάκινς. 

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχουν ανοίξει όλα τα καταλύματα στη χερσαία Μαγνησία που μαζί με τα διαμερίσματα τύπου Airbnb ξεπερνάνε τις 14.000 κλίνες. Τα ξενοδοχεία στη χερσαία Μαγνησία καταγράφουν 7.000 κλίνες, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να καταγράψει δεκάδες κλίνες που νοικιάζονται παράνομα-χωρίς να είναι δηλωμένες σε καμία πλατφόρμα- από ιδιοκτήτες κατοικιών και εξοχικών.

Οι κρατήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν έχουν ξεπεράσει το 55%, γεγονός που οι ξενοδόχοι αποδίδουν στην αστάθεια του καιρού.

Πηγή: gegonota.news