Θάσος: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 11χρονος με τη γιαγιά του - Πήρε φωτιά αποθήκη που διέμεναν

Οικογενειακό δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο λιμάνι της Θάσου

Παραλίγο τραγωδία από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στον λιμένα της Θάσου. 

Στο οίκημα διέμεναν ένας 11χρονος με τη 40χρονη γιαγιά του οι οποίοι υπέστησαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

αποθήκη


Στο σημείο έσπευσαν για την επιχείρηση κατάσβεσης εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα.

αποθήκη

Σύμφωνα με πληροφορίες τα φελιζόλ που είχε βάλει η γιαγιά γύρω από τη σόμπα για να μην φεύγει η ζέστη πύρωσαν και πήραν φωτιά με αποτέλεσμα να πέσουν επάνω στο παιδί που εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Το οίκημα είναι ιδιοκτησίας της Αιγυπτιακής κυβέρνησης και βρίσκεται κοντά στο παλιό ξενοδοχείο Ξενία στον Λιμένα. Πρόκειται για μια μεγάλη έκταση που είναι εγκαταλελειμμένη αφού δεν ανήκει στον Δήμο της Θάσου και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί. Κινήσεις για την αξιοποίησή του είχε κάνει με την Αιγυπτιακή πρεσβεία ο τέως δήμαρχος Κώστας Χατζηεμμανουήλ.

Μέσα στη συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται μια ταβέρνα και αποθήκες. Εκεί είχε καταλύσει η γιαγιά με τον εγγονό της. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει εγκαταλειφθεί από τον πατέρα του και μένει με την γιαγιά του.

Πηγή: kavalapost.gr