Γαμπρός στη Σύρο πήγε τη νύφη στην εκκλησία με το ΚΤΕΛ

Με τσαμπούνα, τουμπάκι, λαούτο, όπως ορίζει η νησιωτική παράδοση και συνοδεία φίλων και συγγενών, το ζευγάρι μπήκε στο ΚΤΕΛ το οποίο τους μετέφερε στην εκκλησία

Το νησί της Σύρου «σείεται» απόψε, φόρεσε τα γιορτινά του διότι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο εξαιρετικά παιδιά, αναγνωρισμένοι επιχειρηματίες, με ιδιαίτερη τρέλα (με την καλή έννοια) και δυνατή παρέα… που τους επιφύλασσε εκπλήξεις!

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σύρου και ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Σύρου παντρεύτηκε σήμερα το μεσημέρι την εκλεκτή της καρδιάς του,  επιχειρηματία του νησιού.

Το πρώτο μυστήριο έλαβε χώρα στον Καθολικό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ενώ το δεύτερο, στην Παναγίτσα στα Χρούσσα.

Ένας κεφάτος γάμος, με χαμόγελα, μουσικές, εκπλήξεις για το αγαπημένο ζευγάρι που έδειξε να ξαφνιάζεται ευχάριστα από τις ετοιμασίες…

Η νύφη έφτασε συνοδεία οργάνων, συγγενών και φίλων στην καθολική εκκλησία, όπου την περίμενε ο γαμπρός με ανυπομονησία. Με το τέλος της καθολικού μυστηρίου, η τσαμπούνα, το τουμπάκι και το λαούτο, άρχισαν να δίνουν παραδοσιακό ρυθμό στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, με το αγαπημένο ζευγάρι να διανύει την απόσταση, χορεύοντας και διασκεδάζοντας, αυτή τη φορά όχι με την ομάδα των ‘’ζαβών’’ στο Συριανό Καρναβάλι αλλά με τους Ζαβούς… φίλους τους!