Δήμαρχος Σερρών: «Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους υπεύθυνους αυτής της τραγωδίας»

Συγκλονισμένος και συντετριμμένος εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, από τον θάνατο του μικρού μαθητής της έκτης τάξης, που σκοτώθηκε μετά από έκρηξη του καυστήρα στο λεβητοστάσιο του σχολείου

Συγκλονισμένος και συντετριμμένος εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, από τον θάνατο του μικρού μαθητής της έκτης τάξης, που σκοτώθηκε μετά από έκρηξη του καυστήρα, στο λεβητοστάσιο του σχολείου.

Σε δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από το χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, ο Δήμαρχος Σερρών είπε: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την απώλεια του μικτού μαθητή της έκτης τάξης. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των δύο άλλων μαθητών που τραυματίστηκαν από αυτό το τραγικό συμβάν. Η διερεύνηση από την αστυνομία είναι σε εξέλιξη. Είμαστε εδώ για να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους υπεύθυνους αυτής της τραγωδίας».

Λιτός στις δηλώσεις του ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, ο οποίος τόνισε ότι αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Πηγή: infonews24.gr