Πύργος: Συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί - Μαχαίρωσαν 25χρονο

Ο νεαρός χτυπήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά, με το μαχαίρι να περνά ξυστά από τη σπλήνα. 

Συνολικά πέντε άτομα φέρεται να εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί της Κουρούτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» η συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 25χρονου άνδρα από μαχαίρι, έλαβε χώρα στο χώρο στάθμευσης του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν το θύμα, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε  με την κοπέλα του. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από δύο νεαρά άτομα τα οποία, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ζήτησαν το λόγο από τον 25χρονο, κάτι που στάθηκε ως αφορμή ώστε να ξεκινήσει ο καυγάς μεταξύ των τριών ατόμων.

Οι δύο νεαροί βλέποντας πως δε μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον 25χρονο, μπήκαν μέσα στο μαγαζί και ειδοποίησαν ακόμα δύο άτομα από την παρέα τους.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια αυτής ένα από τα τέσσερα νεαρά άτομα έβγαλε μαχαίρι καταφέρνοντας δύο χτυπήματα στον 25χρονο, ο οποίος διακομίστηκε αρχικά στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Ο νεαρός χτυπήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά, με το μαχαίρι να περνά ξυστά από τη σπλήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα δύο τραύματα είναι αρκετά βαθύ.

Πηγή: Patrisnews.gr