Προγιαγιά 6χρονου Ράινερ: Άνοιξα την πόρτα και είδα ένα «θηρίο» - Άρπαξε το παιδί χωρίς να βγάλει άχνα

Του Μάκη Συνοδινού

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες θέλουν τον 6χρονο Πεντερσεν Ράινερ Τζέισον να βρίσκεται εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Νορβηγία με τον βιολογικό του πατέρα, που είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιούδηλώσεις έκαναν από το συγγενικό  περιβάλλον της μητέρας, αποκαλύπτοντας τι συνέβη προχτές το βράδυ στο σπίτι της Κηφισιάς.


Σύμφωνα με την προγιαγιά του μικρού, την ώρα που ο άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε στο σπίτι, εκείνη ετοίμαζε το παιδί για ύπνο. Ξαφνικά άκουσε θόρυβο στην πόρτα και τον 6χρονο να κατευθύνεται προς την πόρτα καθώς νόμιζε πως έφτασε η μητέρα του.


"Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο 1,90 μασκοφόρο. Δεν έβγαλε άχνα, βουτάει το παιδί στην μασχάλη του και βγαίνει έξω ενώ το φιμωσε για να μην φωνάξει".
Η προγιαγιά του 6χρονου πανικοβλήθηκε βλέποντας τον άγνωστο να εισβάλει στο σπίτι και να αρπάζει το παιδί ενώ τον χαρακτήρισε "μαφιόζο". Μάλιστα όπως είπε ο σωματότυπος του αγνώστου δεν ταιριάζει ούτε σε αυτόν του πατέρα του αγοριού ούτε στον σωματότυπο του αδερφού του.
"Οι εκκλήσεις που κάνει η πλευρά των απαγωγέων για να κατέβει το amber alert προφανώς και δεν πρέπει να εισακουστούν πρώτον γιατί δεν ξέρουμε αν είναι αληθής, δεν ξέρουμε αν είναι μια παραπλάνηση και το παιδί μπορεί να βρίσκεται ακόμη εδώ και κατα δεύτερον πρέπει να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση πρώτα από τις νορβηγικές αρχές καθως και από την πλευρά της Ελληνικής αστυνομίας να έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς έγινε αυτό αν τελικά ισχύει" δήλωσε η κ. Εμμανουέλα Τερζοπούλου θεία της μητέρας του 6χρονου, η οποία όπως είπε υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά αυτη τη στιγμή που πρέπει να απαντηθούν

Δείτε τι δήλωσε η προγιαγιά του 6χρονου:

Προγιαγιά εξάχρονου: Ξαφνικά βλέπω τον μικρό και τρέχει προς την πόρτα. ‘’Μαμά’’, λέει, ‘’ήρθε η μαμά’’ και τρέχω κι εγώ μαζί δίπλα του στην έξοδο του σπιτιού και ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα ‘’θηρίο’’ 1,90 ήταν, μασκοφόρος, μάσκα σαν αστυνομικού ήταν. Άχνα δεν έβγαλε. Βουτάει το παιδί, το βάζει υπό μάλης και βγαίνει έξω.

Δημοσιογράφος: Φώναζε το παιδί;

Προγιαγιά εξάχρονου: Όχι, είχε κλείσει το στόμα του.

Να μην απενεργοποιηθεί το Amber Alert

Η αδελφή της μητέρας του 6χρονου, τόνισε ότι η πληροφορία πως το παιδί είναι στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του προήλθε «από την πλευρά των εγκληματιών που 'κάναν την αρπαγή του παιδιού με μαφιόζικο τρόπο» και συνεπώς πρέπει να εξακριβωθεί.

Σχετικά με το αίτημα του πατέρα να απενεργοποιηθεί το amber alert, δήλωσε ότι «προφανώς και δεν πρέπει να εισακουστούν».

Δείτε τις δηλώσεις της θείας της μητέρας του 6χρονου, Εμμανουέλας Τερζοπούλου: