Κλείσιμο

Τουλάχιστον 9 ώρες νεκρή ήταν η 39χρονη μητέρα στην Πάτρα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία σε διαμέρισμα στην Αγυιά, στην Πάτρα

Αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, είναι η προσωρινή αιτία θανάτου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, στη σορό της 39χρονης της μητέρας που εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμά τους, στην Πάτρα.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα στοιχεία της οικογενειακής τραγωδίας με «μάρτυρα» την 4χρονη κόρη του ζευγαριού που επί ώρες βρισκόταν μαζί με τη νεκρή μητέρα της στο διαμέρισμα της οδού Λούρου, στην Αγυιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο θάνατός της επήλθε τουλάχιστον 9 με 12 ώρες -πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης- μέχρι να βρεθεί νωρίς το πρωί της επομένης στον χώρο της κουζίνας, σε «πλήρη πτωματική ακαμψία».

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα, η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, φέρεται να σηκώθηκε, ακούμπησε στην καρέκλα και φαίνεται πως γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Η κόρη που είχε αποκτήσει με τον σύζυγο της, οδηγό ταξί, ο οποίος την ώρα του μοιραίου απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εργαζόταν νυχτερινή βάρδια, εκτιμάται πως δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα της δεν ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται. Αλλωστε, τα πρώτα λόγια που είπε το κοριτσάκι στον πατέρα του όταν μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε δίπλα στη μητέρα της, ήταν: «Η μαμά γονατιστή, από το βράδυ».

Η 39χρονη, εκτός από την 4χρονη, αφήνει πίσω της και τη 13χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο της. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, Μεσούντας, στην Αρτα.

Πηγή: Pelop.gr