«Πολεμήσαμε μαζί με την Τζωρτζίνα»: Καταθέτει αυτή την ώρα ο γιατρός της 9χρονης

Την πόρτα του ανακριτή στην πρώην σχολή Ευελπίδων πέρασε σήμερα ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, καθώς την παρακολουθούσε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο. 

Προσερχόμενος στα δικαστήρια, ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο των τριών παιδιών, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μάχη που έδωσε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: skai.gr