Κλείσιμο

Κατατέθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για Ίριδα και Μαλένα -«Ασφυκτικοί» οι θάνατοι

Τι έδειξε η μελέτη των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Στα «χέρια» του Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το πολυαναμενόμενο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά στο οποίο αποτυπώνεται με κάθε λεπτομέρεια το πώς έφυγαν από τη ζωή τα δυο αγγελούδια από την Πάτρα, Ίριδα και Μαλένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr το πόρισμα παραδόθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στους άντρες του Aνθρωποκτονιών λίγο μετά τις 11 το πρωί και κυριολεκτικά είναι «φωτιά» καθώς αναφέρει ότι τα δυο κοριτσάκια πέθαναν από ασφυξία.

Οι ιατροδικαστές αναλύουν το μοτίβο του δράστη που φέρεται να ήταν το ίδιο. Τα ευρήματα από το πανακι στην κούνια της μικρής Ίριδας αποκάλυψαν την αλήθεια για το θάνατό της. Παράλληλα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που έχει μεταβει στη Πάτρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή την ώρα καταθέτουν η μητέρα και ο πατέρας της Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Επίσης, μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις θα δοθούν μαζί με το πόρισμα στον Ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει υπό το φως των νέων στοιχείων αν θα υπάρξουν νέες διώξεις.

Πηγή: skai.gr