Κλείσιμο

«Βάλτε φωτιά με μπουκάλες» - «Θα σου στείλω εικόνες από τα θύματα» - Αποκαλυπτικός διάλογος του τρομοκράτη με τον «εγκέφαλο»

Στον διάλογο των τρομοκρατών ο «εγκέφαλος» φέρεται να δίνει οδηγίες για το χτύπημα ενώ ο 27χρονος φέρεται να υπόσχεται ότι θα του στείλει οπτικοακουστικό υλικό με τα θύματα 

Το φως της δημοσιότητας βλέπει διάλογος ανάμεσα στον 30χρονο «εγκέφαλο» του τρομοκρατικού δικτύου, ο οποίος βρισκόταν στο Ιράν, και τον «εκτελεστικό βραχίονα» στην Ελλάδα, τον 27χρονο πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθη.

Σε διάλογό του ο «εγκέφαλος» του φέρεται να του δίνει οδηγίες για το χτύπημα ενώ ο 27χρονος φέρεται να υπόσχεται ότι θα του στείλει οπτικοακουστικό υλικό με τα θύματα.

Αναλυτικά ο διάλογός τους:

30χρονος-Αρχηγός: Στο εστιατόριο μπορεί να το κάνεις και με μπουκάλες μπείτε 2-3 άτομα στην κουζίνα και βάλτε φωτιά να ξεκινήσει από κει όταν βρείτε ευκαιρία. 

27χρονος: Εγώ θέλω τουλάχιστον να αξίζουν τα χρήματα και θέλω ή στο χώρο ή σε κεντρικό σημείο που θα είναι τουλάχιστον 40 - 50 άτομα.

30χρονος-Αρχηγός: Γι' αυτό σου είπα να κανονίσεις είτε ένα άτομο, είτε δυο, είτε τρία και πες τους το έξω από τα δόντια, για το κάθε κεφάλι η αμοιβή είναι και για αυτούς 50 Λακ. Να γίνει η δουλειά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιθώριο, το κατάλαβες;

27χρονος: Θα γίνει σου το υπόσχομαι και από τον κάθε τραυματία και νεκρό θα σου στείλω φωτογραφίες και βίντεο.

30χρονος-Αρχηγός: Ότι πληγή ή τραύμα υπάρχει να φαίνεται καθαρά στο βίντεο και τις φωτογραφίες.

Πηγή: skai.gr