Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα ξαναδώ την Καρολάιν

Της Ιωάννας Μάνδρου

Kατάθεση ψυχής δήλωσε ότι θα κάνει στην απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε ό,τι αφορά το βαρύ κατηγορητήριο για τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας και την προσπάθεια του να πείσει αρχές και κοινή γνώμη, ότι υπήρξε θύμα αιματηρής ληστείας.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν, ξεκίνησε την απολογία του εμφανώς συγκινημένος λέγοντας:

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου.

Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρινια. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου η που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».