Με τα όπλα στο χέρι: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για Παππά (pics) Δικηγόρος: «Ήθελε να παραδοθεί»

Δρακόντεια  ήταν τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ για τη μεταγωγή του πάλαι ποτέ υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά από τον Εισαγγελέα και κατόπιν την οδήγησή του στις φυλακές Δομοκού. 

Τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ (Ειδική Ομάδα Μεταγωγών - Ε.Ο.Μ.) ήταν σε εγρήγορση και με τα όπλα στο χέρι, ενώ ο ίδιος ο Παππάς φαινόταν βλοσυρός, αλλά ήταν συνεργάσιμος. 

«Ήθελε να παραδοθεί», ανέφερε σε δήλωσή του για τον φυγόποινο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης εντολέα του ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης και πρόσθεσε πως όλο αυτό το διάστημα «νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

Όπως υποστήριξε ο κ. Σταυριανάκης, ο Χρήστος Παππάς «ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο εντολέας του θα μεταχθεί στις φυλακές Δομοκού.

Σημειώνεται, ότι στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.
 

 

 

 

 

ΑΜΠΕ  

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr