Μάνα και κόρη αλληλοκατηγορούνται για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες η μητέρα και η κόρη και επέρριψαν την ευθύνη η μία στην άλλη για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2020, σύμφωνα με το GR TIMES. 

«Δεν τον σκότωσα εγώ. Το έκανε εκείνη και μου είπε να πω ότι έκανα εγώ. Δεν έκανα τίποτα», φέρεται να ισχυρίστηκε η 19χρονη κόρη του ενώπιων του δικαστηρίου. Η κατηγορούμενη επέρριψε την ευθύνη για το έγκλημα στην 46χρονη συγκατηγορούμενη μητέρα της.

Οι δύο γυναίκες δικάζονται για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι κατηγορίες που τις βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας οι δύο κατηγορούμενες γνωστοποίησαν τις θέσεις τους σε σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. «Η κόρη μου ξύπνησε ταραγμένη. Μου είπε, «ο πατέρας του αδελφού μου με βιάζει». Δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Αν είσαι μάνα είσαι μαζί μου αλλιώς ξέχασε με. Πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν. Εγώ ακολούθησα. Άγγιξα τα χέρια του. Έπιασα τα χέρια του. Η κόρη μου τον σκότωσε, εγώ απλά συμμετείχα. Ήταν ήδη νεκρός», ανέφερε η 46χρονη. Η ακροαματική διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ