Μad Clip: Τι δήλωνε στον Νίκο Μουτσινά- Mια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του (vid)

Μad Clip: Τι δήλωνε στον Νίκο Μουτσινά- Mια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του (vid)

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός ράπερ Mad Clip, ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και σόκαρε τους πάντες.

Σε μία από τις τελευταίες τους τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο Mad Clip είχε εισβάλει στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι, στις 11 Ιουνίου. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μείνει άναυδος, καθώς μεταξύ άλλων πρέπει να σημειώσουμε πως ο ράπερ δεν συνήθιζε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Mad Clip είχε μιλήσει τότε για όλα στον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντας μάλιστα και πως είχε νοσήσει από COVID-19.

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά. Μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να διασκεδάζει και ο κόσμος, να δώσω ένα δικό μου vibe. Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στη βιομηχανία της μουσικής. Θέλω να χτίσω ένα γερό βιογραφικό, να βγάλω επιτυχίες και στο μέλλον να μανατζάρω άλλους καλλιτέχνες», είχε δηλώσει τότε ο Mad Clip.

Πηγή: skai.gr