Mad Clip: Η επιτυχημένη καριέρα και η αγάπη του για την πολυτελή ζωή (pics+vid)

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα 2/09 ο διάσημος ράπερ Mad clip, μετά από σοβαρότατο τροχαίο στη Βουλιαγμένη, με το αυτοκίνητο του να «καρφώνεται» σε δέντρο και να γίνεται μια άμορφη μάζα.

Οι συνθήκες του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο φίλου του, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το δυστύχημα.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και ειδικά στους απανταχού φαν του Πήτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Μια καρίερα που γρήγορα απογειώθηκε

Ο Mad Clip γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα το 2016. Από τότε, ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του εντός των ελληνικών συνόρων και η ενασχόληση του με την trap μουσική. Για τη ζωή του, την καριέρα και τα όνειρά του είχε μιλήσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στις 11 Ιουνίου, σε μια από τις τελευταίες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Σημείο τομής στα πρώτα του βήματα, ήταν η γνωριμία του με τον γνωστό ράπερ Taki Tsan. O Mad Clip ένωσε τις δυνάμεις του με τον Τaki Tsan και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Trelos», το 2016.

Μαζί με άλλους καλλιτέχνες, κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να μετατρέψουν την trap, στο πιο δημοφιλές είδος μουσικής ανάμεσα στους νέους. 

«Dealer», «Mama», «Sinthikes», «Kotera», «Mporei», «Elpida» ήταν μόνο μερικές από τις μουσικές του επιτυχίες, με το κανάλι του στο Youtube να αριθμεί κοντά στις 100 εκατομμύρια προβολές.

Ανήκε στη δισκογραφική εταιρία Capital music , ενώ συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής τραπ-ραπ σκηνής όπως Light, Snik, Sin Boy, Ypo και τον παραγωγό μουσικής DJ Stephan.

Πρόσφατα άρχισε τις συνεργασίες με ονόματα εκτός της ραπ, κυκλοφορόντας το κομμάτι «Μπορεί» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα (το οποίο έχει ξεπεράσει τις 17 εκατ. προβολές στο Youtube σε μόλις 3 μήνες). Το 2020 τραγούδησε την επιτυχία «Fimi» μαζί με την Ζόζεφιν, με το βίντεο κλιπ του κομματιού να τα «σπάει», συλλέγοντας πάνω από 24 εκατ. προβολές.

Σε κάθε περίπτωση ο Mad Clip ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του, με τις επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια να σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι ο θάνατος του τον βρήκε στο «peak» της καριέρας του...

Η αγάπη για την πολυτελή ζωή

Η μουσική ήταν σίγουρα το πάθος του, ωστόσο ο Mad Clip είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για την ζωή γεμάτη ανέσεις.

Ακριβά αμάξια, χρυσές αλυσίδες, ρούχα υψηλής ραπτικής δεν αποτελούσαν απλά περιεχόμενο στους στίχους των τραγουδιών του αλλά και κομμάτι της καθημερινής του ζωής.

 

 

Τα «μπλεξίματα» με την αστυνομία

Τον Φεβρουάριο του 2021 ο Μad  Clip είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη καθώς συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, μιας και δεν είχε σταματήσει για έλεγχο από τους αστυνομικούς. Κατηγορήθηκε για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, που βρίσκονταν σε ισχύ τότε

 

Ο σπαραγμός του γνωστού ράπερ και κολλητού του, Light

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη ο πολύ καλός φίλος του Mad Clip, o ράπερ Light. «Πάει, πάει» ακούγεται να φωνάζει ο διάσημος ράπερ, σε βίντεο  που δημοσιεύθηκε στα social media και ραγίζει πραγματικά καρδιές.

Πηγή: skai.gr