Λαχτάρα για επιβάτες πτήσης για Μήλο- Βγήκε εκτός διαδρόμου το αεροσκάφος (pic)

Λαχτάρησαν οι επιβάτες πτήσης της Ολυμπιακής για την Μήλο, νωρίτερα το μεσημέρι όταν το αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Μήλος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του νησιού. 

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως αναφέρει το Cyclades24, το αεροσκάφος βγήκε εκτός πίστας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χωράφια.

Ωστόσο άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους το αεροσκάφος είχε ανώμαλη προσγείωση και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα είχαν προγραμματιστεί δυο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, με την μια εξ αυτών να καθυστερεί εξαιτίας του περιστατικού.

Τόσο στο αεροσκάφος που σημειώθηκε το ατύχημα όσο και το δεύτερο που βρισκόταν σε στάδιο πριν την απογείωση, έχουν βγει εκτός οι επιβάτες.

Για το περιστατικό η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους.

πηγή φώτο: cyclades24

Πηγή: CYCLADES24