Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα

Ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα αυτή την ώρα επί της Καλλιρόης από το ύψος της Συγγρού προς και έως το ύψος της Πειραιώς λόγω των αντιπλημμυρικών έργων στην υπόγεια διάβαση της Χαμοστέρνας.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού από το Αιγάλεω έως την Νέα Φιλαδέλφεια.  

Έως τις 30 Απριλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παρατείνονται έως τις 30 Απριλίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας, στην περιοχή των δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία:

-στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κωνσταντινουπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας.
    
- στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο.
    
Στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.Πηγή: skai.gr