Κοβαλένκο σε ΣΚΑΪ: Η γιαγιά μου είναι αποκλεισμένη στην Ουκρανία -Ο ξάδερφός μου μπορεί να πολεμάει για τη Ρωσία

Η γνωστή influencer με πάνω από 250 χιλιάδες followers στο instagram, Βαλέρια Κοβαλένκο, που κατάγεται από την Ουκρανία, αλλά ζει στην Ελλάδα,  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για το πως βιώνει την κατάσταση αυτή στην πατρίδα της, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία της για συγγενείς της που βρίσκονται στις εμπόλεμες περιοχές.

Η ίδια, που είναι μητέρα ενός κοριτσιού αναφέρθηκε στην γιαγιά της, που είναι εγκλωβισμένη στην Ουκρανία, με την οποία όπως περιέγραψε είναι πολύ δεμένη, αφού αυτή τη φρόντιζε  για χρόνια όταν οι γονείς της μετανάστευσαν στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως εξήγησε δεν είναι δυνατή η μετακίνηση της γιαγιάς της από το δυτικό Λουχάνσκ που βρίσκεται καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.«Πήγε για να δει συγγενείς στην περιοχή και συνέπεσε αυτό. Έμενε μαζί μας στην Ελλάδα».

Ερωτηθείσα για το πως ένιωσε όταν έμαθε πως η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, η Βαλέρια δήλωσε πως έπαθε σοκ, ενώ μίλησε και για τον ξάδελφό της που είναι στρατιωτικός στη Ρωσία και με τον οποίο δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει εδώ και μέρες. «Του έχω στείλει μήνυμα απο τότε που έχει γίνει αυτό και δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει πιθανότητα να έχει στρατευτεί ο ξαδερφός της «Κάνω σενάρια στο μυαλό μου που δεν θέλω να φανταστώ».
 

Πηγή: skai.gr