Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος φέρεται να άδειασε μυστικά θυρίδα της ΜΚΟ

Στόχευε να ανοίξει άλλη θυρίδα σε άλλη τράπεζα

Συνεχίζεται το ντόμινο αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου, όπου μετά τις καταγγελίες που αφορούν σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά, στο στόχαστρο έχουν μπει τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Στο επίκεντρο της Οικονομικής Αστυνομίας, βρίσκονται τα εκατομμύρια ευρώ από τις δωρεές που έφτασαν στα χέρια των ανθρώπων της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ στο φως έρχεται ένα ακόμη αποκαλυπτικό περιστατικό: πρώην κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού Ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Νέων, η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ. Στην συγκεκριμένη τράπεζα η Κιβωτός του Κόσμου φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια εξαΰλωσης και αλλοίωσης των ιχνών στις συναλλαγές της ΜΚΟ.

Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε προ 48 ωρών, φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ το πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ που άδειασε τη θυρίδα, είχε στόχο να ανοίξει νέα, σε άλλη τράπεζα, κίνηση για την οποία φέρεται να είχε ήδη ενημερώσει την τράπεζα.

Πηγή: skai.gr