Καλαφάτης: «Μιλάμε με έργα - Ανοίγουμε τον δρόμο για τη μετατροπή της Άτυπης Βιομηχανικής Συγκέντρωσης Καλοχωρίου σε οργανωμένο Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης»

«Για να αντιμετωπίσουμε τα σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής και να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες υποδομές», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

«Η Κυβέρνηση μιλάει με έργα. Με την υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανοίγει ο δρόμος για ένα σημαντικό έργο που μετατρέπει την Άτυπη Βιομηχανική Συγκέντρωση Καλοχωρίου σε  ένα πλήρως οργανωμένο Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης», δήλωσε ο Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στ. Καλαφάτης. 

Και συνέχισε: «Για να αντιμετωπίσουμε τα σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής και να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες υποδομές. Για να συμβάλλουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε μια νέα αναπτυξιακή δυναμική για την Κεντρική Μακεδονία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Είναι ένα από τα 30+ έργα της Ατζέντας για τη "Θεσσαλονίκη 2030" στην κατάρτιση της οποίας είχα την τιμή να συμμετέχω κατά τη θητεία μου ως Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού. Και χαίρομαι γιατί και αυτό το έργο προχωρά, όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί».

Πηγή: skai.gr