Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 49χρονος συζυγοκτόνος

Ο 49χρονος δράστης της γυναικοκτονίας, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Στον εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης 41χρονης, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Ο εισαγγελέας Ζακύνθου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έδωσε στον 49χρονο προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο 49χρονος παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ αυτών αρκετές γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ για την «γυναικοκτονίες».

Ανάμεσα στον κόσμο βρισκόταν και ο 19χρονος γιός του θύματος, ο οποίος περίμενε να δει από κοντά τον πατέρα του, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ενώ όταν έμαθε ότι ήταν μέσα στο κτίριο προσπάθησε να τον προσεγγίσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ