Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός για το βιασμό της 14χρονης στη Μυτιλήνη

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Μυτιλήνη, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης και πολίτες που αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο, για τον βιασμό της 14χρονης, αστυνομικό.

Ο 53χρονος αρχιφύλακας που κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης στη Λέσβο κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης για την υπόθεση.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Μυτιλήνη, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης και πολίτες που αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών συνοδευόμενος από δικηγόρο των Αθηνών καθώς ο συνάδελφός του από την Μυτιλήνη, ο οποίος είχε διοριστεί αρχικά, παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από το νησί δεν δέχθηκε να αναλάβει τον κατηγορούμενο.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια, ενώ όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει κληθεί για κατάθεση ένα ακόμη κορίτσι. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

Το πρωί της Δευτέρας, ο συλληφθείς αστυνομικός μεταφέρθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου στο δικαστικό μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Εκεί, τον περίμεναν οι γονείς της 14χρονης που έπεσε θύμα του, οι οποίοι μόλις τον είδαν ξέσπασαν με τη μητέρα της ανήλικης να του φωνάζει «τι σου 'κανε το μωρό μου;» αποκαλώντας τον παιδεραστή.

ΠΗΓΗ: LESVONEWS.GR