Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο κατ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης στη Νίκαια

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης στη Νίκαια. Ο δράστης και σύζυγος της 54χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ενδο-οικογενειακή βία.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από γείτονες που περιγράφουν περιστατικά ενδοικογενειακής βίας και παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς εκτός από ψυχικά προβλήματα ο δράστης έκανε και κατάχρηση αλκοόλ. Την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται ότι ο 50χρονος είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Μάιο στο Δαφνί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε κατά την ανάκρισή του: «Επινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με την γυναίκα μου, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσα».

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Σημειώνεται, ότι το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου

Πηγή: ertnews.gr