Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 54χρονης - Η αστυνομία αναζητά την ανήλικη κόρη του ζευγαριού

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως άγνωστη παραμένει η μέχρι στιγμής τοποθεσία της ανήλικης

Πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού το οποίο και αναζητά η αστυνομία έιναι ο 50χρονος καθ`ομολογίαν δράστης που σκότωσε την 54χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νίκαια και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία όπου και ομολόγησε την πράξη του. 

Η 54χρονη βρέθηκε νεκρή στο ισόγειο διαμέρισμα του σπιτιού της στη Νίκαια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ιατροδικαστής κατα την αυτοψία διαπίστωσε πως το πιθανότερο σενάριο για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, είναι ο στραγγαλισμός.
 

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του, υπέστη επιληπτική κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», συνοδεία αστυνομικών, ενώ φέρεται ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Αναζητούν την κόρη τους οι αρχές

Την ίδια στιγμή, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως άγνωστη παραμένει η μέχρι στιγμής τοποθεσία της ανήλικης, ενώ άνδρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ δήλωσε πως το κορίτσι ενδέχεται να βρίσκεται στη Σαλαμίνα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 50χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης τηλεφώνησε γύρω στις 5:30 το πρωί στην αστυνομία και ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Άμεσα έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και βρήκαν μέσα στο σπίτι τη γυναίκα νεκρή με εκδορές στο λαιμό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην οδό Βοσπόρου στη Νίκαια.

 

Νίκαια

Πηγή: skai.gr