Επελαύνει η κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για επικίνδυνα φαινόμενα σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Β. Αιγαίο και Εύβοια

Η Πολιτική Προστασία ενημερώνει για ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες δύο ημέρες και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπές μετακινήσεις στη διάρκεια των επικίνδυνων φαινομένων.

Επείγουσα ειδοποίηση από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έλαβαν πριν από λίγη ώρα στα κινητά τους κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας, της Λέσβου, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας.

Η Πολιτική Προστασία ενημερώνει για ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες δύο ημέρες και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις στη διάρκεια των επικίνδυνων φαινομένων.

112

Νωρίτερα σήμερα καταρρακτώδης βροχή και θυελλώδεις άνεμοι έπληξαν περιοχές της νότιας Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Τορώνη δρόμοι και σπίτια πλημμύρισαν, ενώ οι Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια, σύμφωνα με το halkidikinews.gr.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα επλήγησαν η Σάρτη και η Συκιά, ενώ συνεχείς διακοπές ρεύματος παρατηρούνται σε ολόκληρη τη χερσόνησο της Σιθωνίας.

Πηγή: skai.gr