Ελεύθερος με όρους ο πατέρας στην Άρτα

Κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του πατέρα και της μητέρας, δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου μετά την απολογία και πρόσθεσε ότι η μητέρα είναι στο πλευρό του συζύγου της.  

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού που έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη στην Άρτα.

Ο 37χρονος, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 9.30 το πρωί μετά την προθεσμία που είχε λάβει για την απολογία του.

Κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του πατέρα και της μητέρας να δουν 6 μηνών κορίτσι να είναι σε αυτή την κατάσταση, δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης, μετά την απολογία του πελάτη του και πρόσθεσε ότι η μητέρα είναι στο πλευρό του συζύγου της.  

Ο συνήγορος του 37χρονου εκτίμησε ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια και αυτή θα είναι η διωξη με την οποία θα παραπεμφθεί ο πελάτης του με βούλευμα.

Μιλώντας για τον 37χρονο είπε: «Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του, επειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του παιδιού του γιατί έβγαζε δόντια και είχε κάποιους κολικούς, η δε γυναίκα του είχε ένα ατύχημα πριν από λίγες ημέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό σταθμό. Το πήγε ο ίδιος. Σταμάτησε για καφέ με το παιδάκι πίσω, δεμένο στο καρεκλάκι και σταμάτησε το μυαλό του, σταμάτησε η μνήμη του. Πλήρωσε τον καφέ και αντί να κάνει αριστερά για τον βρεφικό σταθμό, έκανε δεξιά για να πάει στη δουλειά του».

Πηγή: skai.gr