Διαχείριση πολυκατοικίας; Ένα μυαλό έχεις. Τώρα, έχεις και ένα app!

Σαν διαχειριστής, τα συρτάρια σου είναι γεμάτα χαρτιά, φακέλους, λογαριασμούς και ψιλά. Ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες για να μιλάς με τους κατοίκους για τις ώρες κοινής ησυχίας και τα κοινόχρηστα. Ψάχνεις άνθρωπο να επιδιορθώσει τις βλάβες, τα τηλέφωνα χτυπάνε γιατί η δαπάνη της θέρμανσης είναι υψηλή, βρίσκεσαι συνέχεια στο πόδι.
Η δουλειά του διαχειριστή είναι μια δουλειά γεμάτη χαρτούρα, άγχη και τρέξιμο.

Πού να τα προλαβαίνεις όλα;
Ένα μυαλό έχεις κι εσύ. Τώρα λοιπόν, έχεις και ένα app που σου λύνει τα χέρια: το Polikatikia.gr 
Από την άλλη πλευρά, ως κάτοικος, γεμίζεις συνέχεια παλιά ειδοποιητήρια και είσαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι ψάχνοντας τον διαχειριστή για τον θόρυβο του ασανσέρ, για να σου υπενθυμίσει ποια κοινόχρηστα έχεις εξοφλήσει και ποια χρωστάς ακόμα. Πολλή βαβούρα που σε κάνει να μη χαλαρώνεις ούτε στο ίδιο σου το σπίτι.


Ξέρεις πού θα μπορέσεις να χαλαρώσεις;
Στο ίδιο ακριβώς app! Το Polikatikia.gr δημιουργήθηκε τόσο για τον διαχειριστή όσο και τον κάτοικο. 
Με βάση την πραγματικότητα αυτή κάθε πολυκατοικίας, και με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης, η εφαρμογή του Polikatikia.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του ψηφιακού μετασχηματισμού, του αυτοματισμού και της διαχείρισης, προσθέτοντας στην εξίσωση την απαιτούμενη διαφάνεια. Ήδη χρησιμοποιείται σε πάνω από 60.000 διαμερίσματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πολυκατοικιών.


Είσαι διαχειριστής;
Αυτόματα μπορείς να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, να συγκεντρώσεις έξοδα και δαπάνες, να στείλεις τα ειδοποιητήρια σε κάθε κάτοικο της πολυκατοικίας και να ξεφορτωθείς όλες της σημειώσεις, τα τεφτέρια και τα συμπληρωματικά ηλεκτρονικά αρχεία, αφού άμεσα, από όπου και αν είσαι, έχεις πλέον πρόσβαση στην τρέχουσα οικονομική, και όχι μόνο, κατάσταση της διαχείρισης! 


Είσαι κάτοικος;
Μπες στο ψηφιακό προφίλ του διαμερίσματός σου, απόκτησε πρόσβαση σε ό,τι σε αφορά στην διαχείριση, στο ιστορικό, στις αναλύσεις, δες τις οφειλές σου σε κοινόχρηστα και εξόφλησέ τες άμεσα και με ασφάλεια, με λίγα μόνο κλικ! Η δωρεάν εφαρμογή, που διατίθεται στο κινητό και στον υπολογιστή σου, αποτελεί το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης, σχεδιασμένο να λύσει τις καθημερινές ανάγκες από την πλευρά του διαχειριστή και του κατοίκου, εξαφανίζοντας την χαρτούρα και τον πονοκέφαλο που τις συνοδεύει. 


Η νέα εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας σε περιμένει. Ανακάλυψέ την, με το Polikatikia.gr 

Πηγή: skai.gr