Δικηγόρος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Δεν πέθανε από τα αίτια που λέει το ζευγάρι -Έκαναν πάρτι μέσα στο σπίτι της

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα αίτια θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς και αίτημα για εκταφή, έχει καταθέσει ο δικηγόρος συγγενούς της που κληρονομικά έχει το δικαίωμα, καθώς όπως επισημαίνει η ηλικιωμένη γυναίκα «δεν πέθανε από τις αιτιάσεις που ανέφερε στα social media το ζευγάρι».

Η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε παθολογικά αίτια ενώ το ζευγάρι Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης είχαν πει ότι πέθανε από καρκίνο. Ο δικηγόρος τόνισε ότι υπάρχουν πολλές υποψίες για εγκληματική ενέργεια και έχει ανοιχθεί ο φάκελος της.

Σοκαριστικές ήταν επίσης οι αποκαλύψεις του δικηγόρου για τη συμπεριφορά του ζευγαριού μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Αφενός, οι γείτονές της λένε ότι η σπιτονοικοκυρά φοβόταν το ζευγάρι και αφετέρου υπάρχει μια σύγχυση για την ημερομηνία θανάτου της, καθώς η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου στις 12 του μήνα, ενώ στο μνήμα λέει ως ημερομηνία θανάτου τις 13 Σεπτεμβρίου του 2020.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ και δύο χρόνια δεν ενημέρωσε τους συγγενείς της γυναίκας για το θάνατό της.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι αφότου πέθανε η σπιτονοικοκυρά το ζευγάρι έκανε πάρτι μέσα στο σπίτι της και ο Μάνος Δασκαλάκης είχε γυρίσει εκεί και βίντεο κλιπ.

Όπως είπε ο δικηγόρος, έμεναν δύο χρόνια στο σπίτι της χωρίς να πληρώνουν ενοίκια και λογαριασμούς.

Σχετικά με το αν είχε περιουσία, ο δικηγόρος απάντησε ότι πέρα από την ακίνητη περιουσία και χρηματικά ποσά, υπήρχαν λίρες που της είχε πάρει ως προίκα από τον πατέρα της. Έχει ζητήσει, μάλιστα, άρση του απορρήτου για τις καταθέσεις και τις κινήσεις του λογαριασμού της.

Όσον αφορά το πληρεξούσιο που φέρεται να είχε κάνει στον Δασκαλάκη, ο δικηγόρος είπε ότι είχε γίνει το 2017 μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν και η γυναίκα δεν ήταν στην κατάσταση να υπογράψει όπως ορίζει ο νόμος. Παράλληλα, έκανε λόγο για πλάνη, απάτη και απειλή.

Από την άλλη πλευρά, η ΕΛ.ΑΣ. αποκλείει την εγκληματική ενέργεια όσον αφορά τον θάνατο.

Πηγή: skai.gr