Κλείσιμο

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο δικηγόρος ζητά, επίσης, να γίνει έλεγχος στο σπίτι, ενώ αφήνει αιχμές για το ζευγάρι.

Η αναφορά που θα γίνει ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών είναι «για να μπορέσουμε να καταστήσουμε όποιον είναι υπεύθυνος για τα αίτια ή την κατασπατάληση των χρημάτων της περιουσίας της θανούσης», όπως τόνισε ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η νομική  κίνηση γίνονται για να εξακριβωθούν και τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικυράς και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, σύμφωνα με το The Best.

Χάος με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Ο ιατρικός φάκελος της Ευγενίας Κούτρα αναφέρει ότι η 69χρονη σπιτονοικοκυρά έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 9 Σεπτεμβρίου με πυρετό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος είναι καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι κα τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος, και τα ευρήματα δείχνουν ότι βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις, ενώ εντοπίστηκε αυξημένος όγκος στη μήτρα. Ομως αυτή, δεν ήταν η αιτία θανάτου.

Το «μπέρδεμα» με τις ημερομηνίες

Η 69χρονη «έφυγε» από την ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου. Ομως, στην ταμπέλα του τάφου (πάνω στον σταυρό) αναγράφεται ως ημερομηνία θανάτου η 13η Σεπτεμβρίου. Και η κηδεία έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου. Ολα αυτά τα χρόνια, στον τάφο υπήρχε και η γνωστή ανδρική φωτογραφία, προφανώς του άνδρα που ήταν στον τάφο… πριν ενταφιάσουν την άτυχη καθηγήτρια. Η φωτογραφία – περιέργως – απομακρύνθηκε – άγνωστο πως!