«Δεν ήταν βιασμός»: Εξοργίζει ο 52χρονος στην Κρήτη για τα παιδιά της συντρόφου του

Ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή και μόνο με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του 52χρονος Σύρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά της συντρόφου του ηλικίας 26 και 14 ετών σε χωριό της Μεσσαράς Ηρακλείου. Ο 52χρονος Σύρος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες περί βιασμού, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρησης ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή και μόνο με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο 52χρονος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14 χρονο.

Το βίντεο που τράβηξε ο 14χρονος

Όπως μεταδίδουν κρητικά μέσα ενημέρωσης, στη δικογραφία υπάρχει βίντεο-σοκ, το οποίο φέρεται να κατέγραψε το ίδιο το 14χρονο παιδί ώστε να έχει κάποιο αδιάψευστο ντοκουμέντο για τα όσα βίωνε.

Η κακοποίηση φέρεται να αφορούσε και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, 24 ετών σήμερα, το οποίο φοιτούσε σε ειδικό σχολείο και είναι ένα πολύ αγαπητό πλάσμα, ευαίσθητο και καλοσυνάτο.

Αναμένεται να ερευνηθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν είχε άγνοια των όσων συνέβαιναν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί ο 50χρονος κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια τότε ακόμα που ο 24χρονος σήμερα ήταν ανήλικος.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ