Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του -Το αγόρι τράβηξε βίντεο που τον «καίει»

Σε βάρος του 50χρονου, ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και βιασμό.

Φρίκη έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στο χωριό Μεσσαρά Ηρακλείου τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού δύο παιδιών από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Ο 50χρονος Σύρος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχικά με βάναυσο τρόπο τα παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, όμως το περιεχόμενο της δικογραφίας είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Είναι από τις πιο φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης που μπορεί να υποστεί ένα παιδί μέσα σε ένα περιβάλλον νοσηρό, βίαιο, εξευτελιστικό, φτώχειας και πείνας. Στη δικογραφία υπάρχει βίντεο-σοκ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέγραψε το ίδιο το 14χρονο παιδί ώστε να έχει κάποιο αδιάψευστο ντοκουμέντο για τα όσα βίωνε.

Η κακοποίηση φέρεται να αφορούσε και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, 24 ετών σήμερα, το οποίο φοιτούσε σε ειδικό σχολείο και είναι ένα πολύ αγαπητό πλάσμα, ευαίσθητο και καλοσυνάτο.

Αναμένεται να ερευνηθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν είχε άγνοια των όσων συνέβαιναν.

Σε βάρος του 50χρονου, ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί ο 50χρονος κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια τότε ακόμα που ο 24χρονος σήμερα ήταν ανήλικος.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Πηγή: Cretalive και Cretapost
TAGS: Κρήτη