Αρβανιτόπουλος: Επιδίωξη της κυβέρνησης η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος
Τα Σχέδια Νόμου για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο συζήτησε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε ο υπουργός, επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος και η πλήρωση του ρόλου του στην οικονομικόκοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος τόνισε ότι ολοκληρώνεται η επεξεργασία των νομοθετικών προτάσεων για το Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο με συναντήσεις εργασίας με τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση.

Τα Σχέδια Νόμου είναι προϊόν διακομματικής συναίνεσης και απόρροια του εθνικού διαλόγου των τελευταίων πέντε ετών.

Στη συνέχεια θα υποβληθούν στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, προκειμένου να διατυπώσουν τη γνώμη τους, πριν τεθούν σε δημόσια
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ
0 0 Bookmark

Απόρρητο