Συγκίνηση για τον 37χρονο στο Δικαστικό Μέγαρο Άρτας: «Ψυχούλα μου» δήλωσε η γυναίκα του – Συγκλονιστική μαρτυρία

«Τα παιχνίδια του μυαλού και της μοίρας να πω; - Στηρίζει τον Κώστα τον αγαπάει η Μαρία. Τον είπε ψυχούλα, έτσι τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα μού λέει ‘’είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ’’» δήλωσε φίλη του ζευγαριού

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Άρτας κατά την έξοδο του 37χρονου πατέρα από τον Εισαγγελέα. Συνάδελφοι του που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Εισαγγελία θέλησαν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται για να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση τους. Μπαίνοντας στο περιπολικό του φώναξαν «Κράτα γερά, σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας» δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως τον νοιάζονται και τον στηρίζουν στη δύσκολη διαδρομή που διανύει μετά τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους του μέσα στο αυτοκίνητο. Δίπλα του και οι συγγενείς τους αλλά και συγγενείς της 27χρονης μητέρας που είχε εκφράσει την επιθυμία να βρίσκεται σήμερα δίπλα του.

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ήταν η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Ορθή χαρακτήρισε την απόφαση ο δικηγόρος του πατέρα, λέγοντας ότι σταμάτησε να λειτουργεί η μνήμη του. Οι δύο γονείς έχουν πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και ετοιμάζονται για την αυριανή πολύ δύσκολη ημέρα που θα αποχαιρετήσουν την κορούλα τους. Η κηδεία θα γίνει αύριο το μεσημέρι, στον Ι.Ν Ταξιαρχών στην Άρτα.

«Ήταν καταπληκτικοί γονείς. Υποδειγματικός πατέρας ο Κωστάκης, ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς έχω συναντήσει τέτοιο μπαμπά» δήλωσε φίλη του ζευγαριού και συνάδελφος του 37χρονου.

«Τον περιμένουμε στη δουλειά να τον αγκαλιάσουμε, όλοι αυτό περιμένουμε όλοι οι συνάδελφοι περιμένουμε πώς και πώς. Αγαπημένο ζευγάρι. Ήρθε το παιδάκι με μεγάλη χαρά, δυο αγαπημένα παιδιά, πολύ ηθικά, είναι τίμια. Εργατικά παιδιά. Δεν βρίσκω λόγια. ‘’Γιατί;’’ λες. Όπως λέει και ο ίδιος ‘’σε εμένα γιατί’’; Ήταν σαν να το μεγαλώναμε όλοι μαζί το παιδί. Τα παιχνίδια του μυαλού και της μοίρας να πω; Ίσως…» πρόσθεσε.

«Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπάει η Μαρία. Τον είπε ‘’ψυχούλα’’, γιατί τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα,  ‘’είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ’’, τα ίδια είπε κι ο Κώστας. Απομένει να ολοκληρωθεί αυτό το δράμα αύριο και να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί τους». 
 

Πηγή: skai.gr