Αργυράκη στον ΣΚΑΪ για το καμένο της σπίτι: Ο παράδεισος έγινε κόλαση

Συναισθηματικά φορτισμένη για το καμένο εξοχικό της σπίτι, στον οικισμό του Άνω Πευκενέα εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και το Γιώργο Αυτιά η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη. 

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί αναπολούσα στιγμές που έχω περάσει εκεί και κειμήλια συναισθηματικής αξίας που είχα εκεί και έχω θυμώσει, γιατί μού είπαν ότι δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα όταν μας διώξανε από τα σπίτι μας. Καλώς έπραξαν και μας εκκένωσαν, αλλά την προηγούμενη βραδιά δεν υπήρχε ούτε ένα. Την επόμενη που έφευγα ήταν ο χώρος γεμάτος με πυροσβεστικά. Έπρεπε πρώτα να χαθεί το σπίτι μου κι όχι μόνο και άλλα και μετά να έρθουν οι δυνάμεις; Αυτό είναι το παράπονο μου» διερωτήθηκε. 

Ζήτησε να αναλάβει το κράτος να αποζημιώσει ό,τι έγινε, κι όταν ο Γιώργος Αυτιάς της ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών και εντός 4μηνου θα αρχίσουν οι πληρωμές, η κ. Αργυράκη σημείωσε ότι «μειώνεται ο πόνος από τις αποζημιώσεις, ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε εκεί…» 

«Έχουμε πολλές μνήμες εκεί μεγάλωσαν τα παιδιά… Ήταν το ερημητήριό μας. Τον παράδεισο τον ζητώ να ξαναέρθει, γιατί τον παράδεισο μάς τον έκαναν μια κόλαση. Πρέπει να προλαμβάνουμε τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Θέλω να δω τι θα γίνει».

«Σώθηκαν και τα δύο μου ζωάκια δε θα έφευγα αν δεν έβρισκα και το δεύτερο, έψαξα όλη την περιοχή» επισήμανε η Μπέσσυ Αργυράκη. 
 

Πηγή: skai.gr