Αγώνας βόλεϊ κρατουμένων εναντίον πρωταθλητριών στις γυναικείες φυλακές της Θήβας

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές της Θήβας που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο βόλεϊ κόντρα σε παγκόσμιες πρωταθλήτριες και Ολυμπιονίκες.

Οι διακεκριμένες αθλήτριες βρέθηκαν στο χώρο της φυλακής με αφορμή την ημέρα της μητέρας που γιορτάζεται την 8η Μαΐου.

Οι κρατούμενες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη και Χρύσα Μπισκιτζή, την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ταεκ βο ντο Μαρία Καρπαθάκη την παγκόσμια πρωταθλήτρια Άρσης Βαρών Μαρία Χριστοφορίδη και την πρωταθλήτρια Βόλεϊ Σοφία Ιορδανίδου.

«Θα είμαστε δίπλα σαν πολιτεία να στηρίξουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία, στο όνομα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των γυναικών κρατουμένων», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

«Είναι μεγάλη η χαρά που βρίσκομαι σήμερα στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί με τις κρατούμενες και τους Ολυμπιονίκες μας, τη γιορτή της μητέρας που γιορτάζεται επίσημα την Κυριακή. Ήθελα να ακούσω και να δω αυτή την όμορφη εκδήλωση, η οποία δείχνει το ανθρώπινο, αξιοπρεπές πρόσωπο που πρέπει να έχουν οι σύγχρονες φυλακές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr