Ρεστοράν στο Μιλάνο «ζωντανεύει» μέσα σε παρεκκλήσιο πρώην Ιερατικής Σχολής

Το ρεστοράν είναι μια γιορτή του καλύτερου κρέατος από όλον τον κόσμο, σε δημοφιλείς συνταγές

Η αλυσίδα ρεστοράν Beefbar αποβιβάστηκε και στο Μιλάνο. Το Beefbar Milano άνοιξε στην Piazza del Quadrilatero, μέσα στην Πρώην Αρχιερατική Σχολή και η φίρμα Beefbar απευθύνθηκε για μία ακόμη φορά στο με βάση το Μόντε Κάρλο στούντιο Humbert & Poyet για να υλοποιήσει το τρίτο της πρότζεκτ.

Σε αντίθεση με τα εσωτερικά για το Beefbar Hong Kong που ήταν εμπνευσμένα από περιβάλλον για τζέντλεμεν ή, την αρ νουβό αισθητική για το Beefbar Paris, οι αρχιτέκτονες αναζήτησαν εδώ έμπνευση από τους εκπροσώπους του μιλανέζικου στυλ των δεκαετιών 1940 και 1960, υλοποιώντας το πρότζεκτ χωρίς να σβήσουν την ανάμνηση του μέρους και τις νοσταλγικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειές του. 

Ρεστοράν Beefbar

«Είμαι όντως ενθουσιασμένος για τα εγκαίνια του πρώτου Beefbar στη γενέτειρά μου, την Ιταλία. Ήθελα το μέρος να αντανακλά τις με βαθιές ρίζες δραστηριότητες της οικογένειάς μου - αναπόσπαστο κομμάτι του οτιδήποτε επιτυγχάνω σήμερα - οι οποίες άρχισαν πριν από πάνω από 60 χρόνια» είχε πει ο Riccardo Giraudi, διευθύνων σύμβουλος του Giraudi Group και ιδρυτής του Beefbar.

Ρεστοράν Beefbar

Το Beefbar Milano ζωντανεύει μέσα στο παρεκκλήσιο της πρώην ιερατικής σχολής, ένα μέρος γαλήνης και ησυχίας μέσα στην Piazza del Quadrilatero, στην καρδιά της πόλης. Ο σχεδιασμός των εσωτερικών, με την υπογραφή του Humbert & Poyet, προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τη vintage ατμόσφαιρα στην οποία έχει δοθεί μια μοντέρνα νότα. 

Ρεστοράν Beefbar

Το ρεστοράν είναι μια γιορτή του καλύτερου κρέατος από όλον τον κόσμο, σε δημοφιλείς συνταγές. Στο πιλοτήριο στην κουζίνα είναι ο Executive Chef Thierry Paludetto από την Τουλούζη, μαζί με τους οκτώ σεφ του από όλον τον κόσμο. Το μενού περιλαμβάνει επιλογή από street food, tiraditos, σεβίτσε και ταρτάρ: όλα, από ψησταριά robata με κάρβουνο μέχρι ετοιμασμένα στον ατμό μέσα σε γουόκ ή ως τεμπούρα. 

Ρεστοράν Beefbar

Ρεστοράν Beefbar

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Μιλάνο