Κλείσιμο

Αυτός είναι ο «μυστικός» πράσινος χυμός που αδυνατίζει στο Tik-Tok

Υπάρχουν άραγε εύκολα συστατικά για λαμπερή επιδερμίδα και επίπεδη κοιλιά;

Το διάσημο αδυνατιστικό trend του πράσινου χυμού έχει έρθει με τους χρήστες του Tik-Tok να το προτείνουν για καθημερινή χρήση, «χτυπώντας» στη μέγιστη ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική δράση σώματος και προσώπου. Όμως ποιες είναι οι ιδιότητες του;

Ο detox-green juice δεν περιέχει τίποτα περισσότερο από λεμόνι ή lime, αγγούρι, τζίντζερ, σπανάκι, νερό, ένα μπλέντερ και καλό ανακάτεμα. Λειτουργεί με σκοπό να ενυδατώσει το συκώτι βοηθώντας την πέψη, να εξισορροπήσει το σάκχαρο στο αίμα μειώνοντας το φούσκωμα στη κοιλιά και να σας γεμίσει ενέργεια ενισχύοντας το ανοσοποιητικό.

Με λίγα λόγια από τους χρήστες του Tik-Tok, το summer body δημιουργείται σε 15 μέρες εξαιτίας του.

Τα συστατικά που περιέχει δεν είναι τυχαία επιλεγμένα, αφού το καθένα από αυτά έχει τις δικές του ευεργετικές ιδιότητες, χαρίζοντας την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός για τη σωστή του λειτουργεία.

Λεμόνι-lime

Το λεμόνι πλούσιο σε βιταμίνες Β και C βοηθάει να μειώνεται η όρεξη για πείνα, η τροφή διασπάται, μειώνει την εμφάνιση σπυριών και δυναμώνει τα νύχια. Η επιλογή του lime θα δράσει ως αντιοξειδωτικό και απορρόφησης του σιδήρου λόγο της βιταμίνη C, κρατώντας την ισορροπία του PH στο σώμα, θα ενυδατώσει το σώμα, απομακρύνοντας τις τοξίνες διατηρώντας το δέρμα υγιές, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Αγγούρι

Χαρίζει θρέψη και καθαριότητα σε μαλλιά, νύχια, προστατεύοντας, ενυδατώνοντας και αντιμετωπίζοντας τα δερματικά προβλήματα. Αποτελείται από 96% νερό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C και Β, κάλιο, πυρίτιο, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, μολυβδαίνιο, φώσφορο, νάτριο και ασβέστιο.

Τζίντζερ

Το φυτό που είναι γεμάτο σε σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και βιταμίνη Β6, προστατεύει τις ελεύθερες ρίζες με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνοντας το σώμα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το τζίντζερ ρυθμίζει τα επίπεδο γλυκόζης στο αίμα, μειώνει τη χοληστερόλη, βελτιώνει το πεπτικό σύστημα ανακουφίζοντας από τους μυϊκούς πόνους. Όλα αυτά καθρεφτίζονται εξωτερικά με τη χρήση του.

Σπανάκι

Ενέργεια, πρωτεΐνη, χαμηλά λιπαρά, υδατάνθρακες, βιταμίνες Α, C, Κ και άλλα πολλά οφέλη προσφέρονται από το πράσινο λαχανικό. Με τη βοήθεια της γυμναστικής, της καλής διατροφής, και του σωστού ύπνου καταπολεμά τον μυϊκό πόνο ενώ η πέψη θα είναι ευκολότερη. Χάρη στα θρεπτικά συστατικά θα δείτε την υγεία των μαλλιών, των νυχιών αλλά και του δέρματος να βελτιώνεται γρήγορα. Η μυϊκή δύναμη ωφελούμενη στα γερά κόκαλα θα αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Νερό

Η κύρια πηγή ενυδάτωσης, θα καθαρίσει το σώμα μας από όλες τις τοξίνες, ενυδατώνοντας το σώμα εσωτερικά και εξωτερικά. Το νερό βοηθάει στη καλύτερη λειτουργία του καρδιακού, αιματικού κυκλοφορικού συστήματος που είναι χρήσιμο εκ των πολλών αλλά και για τη σωστή απώλεια κιλών. Η ενυδάτωση ουσιαστικά είναι η κύρια δύναμη της λάμψης και υγείας.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: δίαιτα