Οκτώ tips της JLo για νεανική επιδερμίδα

Δεν περιορίζεται στο νεσεσέρ των καλλυντικών.

Στα 51 της η Jennifer Lopez έχει την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα που πολλές γυναίκες ζηλεύουν. Το πρόσωπο της εκπέμπει μια υγιή, φυσική λάμψη είτε φοράει μακιγιάζ είτε όχι και παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Η ρουτίνα ομορφιάς της δεν περιορίζεται στο νεσεσέρ των καλλυντικών της αφού η JLo κάνει πολλά περισσότερα από το να επιλέγει κρέμες για το πρόσωπό της.

Τι κάνει όμως για να διατηρήσει το άψογο, φρέσκο δέρμα που την κάνει να δείχνει τόσο νεότερη; 

1. Η ίδια δήλωσε ότι 7-8 ώρες ύπνου τη νύχτα είναι απαραίτητες στο πρόγραμμα της.

2. Δεν ξεχνά να παίρνει συμπληρώματα διατροφής για την επιδερμίδα της για λάμψη και υγιή όψη στο δέρμα από μέσα προς τα έξω.

3. Για να μπλοκάρει τις ακτίνες UVA/UVB, τους ρύπους του περιβάλλοντος και τις ζημιές που προκαλεί το μπλε φως χρησιμοποιεί καθημερινά αντηλιακό.

4. Δεν ξεχνά να εφαρμόσει ορό προσώπου που συσφίγγει, φωτίζει και ενυδατώνει χαρίζοντάς στην επιδερμίδα της τη νεανική όψη.

5. Προσπαθεί να ζει μια υγιεινή ζωή ακολουθώντας ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, πίνοντας πολύ νερό και γυμνάζοντας το σώμα της.

6. Παλαιότερα δήλωσε ότι αποφεύγει το αλκοόλ και την καφεΐνη γιατί αυτές οι συνήθειες θα καταστρέψουν πραγματικά την επιδερμίδα σου όσο μεγαλώνεις. Αντί για καφέ ή κρασί, η Jlo πίνει διαρκώς νερό.

7. Τρώει καθημερινά superfoods καθώς το καθημερινό της διαιτολόγιο περιέχει πολλά λαχανικά και φρούτα, τα οποία γεμίζουν τον οργανισμό της με πολύτιμες βιταμίνες και της χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα. Λατρεύει το ψάρι, τα σπαράγγια, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το μπρόκολο και τη λαχανίδα. Η διατροφή της στηρίζεται στην κατανάλωση πρωτεΐνης και όχι υδατανθράκων, ενώ αποφεύγει και οτιδήποτε επεξεργασμένο.

8. Η τραγουδίστρια δεν παραλείπει ποτέ την προπόνησή της, όση δουλειά και να έχει. Όπως έχουν δείξει πολλές έρευνες, η καθημερινή άσκηση, μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου και να χαρίσει λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Πηγή: must