Η επιστροφή του layering στα μαλλιά

Το κούρεμα της Rachel ζει την αναγέννηση του και είναι καλύτερη από ποτέ 

Το layering στα μαλλιά είναι μία ορολογία μαλλιών που χρησιμοποιείται από όλους, από επαγγελματίες μέχρι την κολλητή σου που θέλει να δοκιμάσει μία αλλαγή.

Τα διαφορετικά επίπεδα στα μαλλιά αποδίδουν φόρο τιμής στη δεκαετία του ’90, αλλά με έναν πιο φρέσκο ​​τρόπο σήμερα. Ίσως να μην αντιγράψει κανείς απόλυτα το κούρεμα της Rachel Green αλλά στοιχεία του.

Από τις μακριές φράντζες της Jennifer Lopez μέχρι το ύψος στον ώμο της Kaia Gerber, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το layering προσφέρει ευκολία και ευελιξία που δεν προσφέρουν άλλα στυλ. Μοιάζει σήμερα να δίνεται περισσότερο προσοχή στις διαφορετικές υφές με στόχο ένα πιο χαλαρό στυλ που θα απαλλάσσουν τα μαλλιά από τη συνεχή φροντίδα.

Στην πρόσφατη beauty campaign του Dior εμφανίζονται οι φρεσκοκομμένες άκρες της Cara Delevingne από τον Neil Moodie. «Τους έδωσα όγκο και σχήμα. Της έδωσα επίσης μερικές στρώσεις που τονώνουν την ανατομία του προσώπου», λέει ο Moodie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Οι περισσότεροι από εμάς, κάποια στιγμή, καθίσαμε σε μια καρέκλα κομμωτηρίου και ζητήσαμε «layers». Αλλά αξίζει να κάνεις με τον κομμωτή ή την κομμώτρια σου προτού σηκώσει το ψαλίδι. Έχει σημασία αν θες τα μαλλιά σου να τα φροντίζεις φυσικά, αν στεγνώνεις στον αέρα ή με πιστολάκι, αν χρησιμοποιείς εργαλεία styling. Ας πούμε ότι το layering μπορεί το 2022 να γίνει λίγο πιο προσωποποιημένο. 

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: μαλλιά