Ποιο είναι το τέλειο τζιν – Το «κομμάτι» που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Το τζιν σε ίσια γραμμή ήταν πάντα το αγαπημένο των παιδιών της μόδας

Η Camille Charrière παρόλο που είναι σε μια συνεχόμενη αναζήτηση για τζιν, βρήκε το ιδανικό τζιν παντελόνι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Levi’s 501.

Η influencer, που συνδυάζει λίγο από το αγγλικό στυλ και λίγο από εκείνο της γαλλικής καταβολής της, ορκίζεται σε αυτό το παντελόνι και το θεωρεί απαραίτητο. Το κομμάτι που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

«Είμαι σε μια ατελείωτη αναζήτηση για το τέλειο jeans», είπε η 30χρονη fashion influencer στην Alexa Chung στη σειρά videos στο YouTube Franglais ενώ κάθε φορά που βάζει κάποια νέα φωτογραφία της στο Instagram φορώντας το αγαπημένο της 501, όλοι την ρωτούν από πού το πήρε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Το jeans σε ίσια γραμμή ήταν πάντα το αγαπημένο των παιδιών της μόδας. Η Marilyn Monroe ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που φόρεσαν το Levi’s 501 στην οθόνη και εμφανίστηκαν στο περιοδικό Vogue για πρώτη φορά το 1949.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Έτσι κι αλλιώς ποιος είπε ότι το jeans πρέπει να ακολουθεί τις γραμμές της σιλουέτας σου

Το καλό jeans παντελόνι, είναι αυτό που δεν είναι ελαστικό, δεν γίνεται ένα με τη σιλουέτα σου, όμως σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ.

Επιπλέον προτείνει να το φοράς με κάποιο απλό top όπως ένα T- shirt ή κάποιο ζιβάγκο χωρίς όμως να είναι φαρδύ τύπου oversized. Κάτι που να κάθεται σε regular γραμμή στο σώμα σου, ενώ μπορείς να το απογειώσεις φορώντας διακριτικά κοσμήματα όπως κρίκους ή κάτι μικρό στον λαιμό και κραγιόν.

Σχετικά με την επιλογή των παπουτσιών μπορείς να το φορέσεις με κάθε είδος- από sneakers, μποτάκια αστραγάλου, γόβες ή και σανδάλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Πηγή: Savoir Ville