Αυτές οι μπότες είναι φέτος μόδα - Δείτε πού θα ξοδέψετε τον μισθό σας!

Leaves are falling, boots are calling! Είσαι έτοιμη να δεις τις πιο must have μπότες για το φθινόπωρο και όχι μόνο;

Επιτέλους ήρθε η εποχή να ανανεώσεις τη φθινοπωρινή συλλογή των παπουτσιών σου και εννοείται να επενδύσεις σε must have κομμάτια, τα οποία θα σε πάνε παντού ό,τι καιρό κι αν κάνει.

Καλό είναι όμως να δεις αυτή την αφορμή για ψώνια με άλλο μάτι, και να επιλέξεις παπούτσια και πιο συγκεκριμένα μπότες, οι οποίες θα ταιριάζουν τόσο στο φθινοπωρινό σου στυλ, όσο και στο χειμερινό, διατηρώντας ένα all time classic attitude, αλλά και χρώματα και υλικά που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με πολλά outfits για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας.

Επιλέξαμε 9 σχέδια, τα οποία καλό είναι να επενδύσεις τη στιγμή που θα μπορείς.

#1. Ankle Boots

Διαχρονικά αλλά πολύ αγαπημένα, όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας είχαμε ένα ζευγάρι ankle boots και τα φορέσαμε σε κάθε μας βόλτα, δουλειά ή μάθημα στο πανεπιστήμιο. Καλύτερα να τα επιλέξεις σε μαύρη απόχρωση και σε δερμάτινη σύνθεση για να μπορείς να τα φορέσεις και τις πιο βροχερές μέρες.

#2. Μπότες μέχρι το γόνατο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamaris (@tamaris_official)

Ταιριάζουν ιδανικά με mini φορέματα και φούστες. Επιπλέον, σε κρατάνε ζεστή όταν έχει περισσότερο κρύο.

#3. Μπότες – πλατφόρμες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Favela.gr (@favela.gr)

Νέο entry στη συλλογή μας είναι αυτό και μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές. Είτε τις προτιμήσεις με ενιαία σόλα είτε με φιάπα επιλέγοντας δίπατες ψηλοτάκουνες μπότες όπως αυτές, το σίγουρο είναι πως και σού δίνουν extra πόντους ύψους και δεν σου στερούν την άνεση σου σε κάθε σου βήμα.

#4. Chelsea μποτάκια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ENVIE® SHOES (@envieshoes)

Πολυαγαπημένα επίσης τα chelsea μποτάκια, προσδίδουν extra attitude ενώ σε διατηρούν κομψή και στυλάτη με ό,τι κι αν φορέσεις.

#5. Combat μποτάκια

Για να δώσεις ένα λίγο πιο rock attitude σε κάθε σου outfit, μπορείς να επιλέξεις τα combat μποτάκια, είτε απλά είτε με μεταλλικές λεπτομέρειες, τρουκς ή αλυσίδες και να απογειώσεις ακόμα και το πιο ρομαντικό floral φόρεμα σου.

#6. Μπότες γαλότσες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UGG® (@ugg)

Είναι κι αυτές οι υπέροχες βροχερές μέρες του φθινοπώρου που ξέρεις ότι θα πρέπει να περάσεις από λίμνες και χειμάρρους στο δρόμο για να φτάσεις στον προορισμό σου. Για αυτές τις μέρες, κατάλληλες είναι οι γαλότσες και προτείνουμε να επιλέξεις ένα πιο διαφορετικό χρώμα για να δώσεις ενδιαφέρον σε αυτή τη μουντή μέρα αλλά και για πιο playful vibes.

#7. Μπότες πάνω από το γόνατο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gold & Rouge (@goldandrouge)

Οι πιο sexy από όλες τις μπότες είναι αυτές που ξεπερνούν τα γόνατα σου και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου.

#8. Stiletto τακούνι

Σε ό,τι ύψος κι αν τις επιλέξεις, είναι must have γιατί είναι διαχρονικές και κομψές και ταιριάζουν τέλεια με κάποιο αέρινο φόρεμα ή σε Α γραμμή.

9. Cowboy μπότες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sante Shoes (@shoessante)

Ό,τι πιο statement μπορεί να αποκτήσεις είναι οι cowboy μπότες, αφού όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι πάντα της μόδας. Είτε πάρεις καινούριες, είτε πάρεις της μαμάς σου και δώσεις vintage vibes στο στυλ σου, το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσεις effortlessly. 

Πηγή: Savoir Ville