Κλείσιμο

Louis Vuitton: Εγκαινίασε έκθεση και σειρά αθλητικών υποδημάτων με τη βοήθεια της «αφρόκρεμας» του γκράφιτι

Παρόντες στα εγκαίνια στο Garage Traversi, στο Μιλάνο, ήταν οι Lady Pink και Lee Quiñones

Για έκθεση και σειρά αθλητικών υποδημάτων επιστράτευσε ο Louis Vuitton θρύλους του γκράφιτι της Νέας Υόρκης. Το πρότζεκτ είχε εγκαινιάσει ο πρώην διευθυντής δημιουργικού, Virgil Abloh.

Στην «White Canvas: LV Trainer in Residence» συμμετείχαν μορφές της περιόδου Wild Style γκράφιτι με σπρέι: η Lady Pink, ο Lee Quiñones και ο Rammellzee, μπήκαν στο βασίλειο των γκαλερί, αφότου αρχικά εγκαινίασαν το νεοϋορκέζικο κίνημα γκράφιτι μετατρέποντας, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της επομένης, τους συρμούς του μετρό σε κινούμενο καμβά.

Παρόντες στα εγκαίνια στο Garage Traversi στο Μιλάνο ήταν οι Lady Pink και Lee Quiñones, οι οποίοι δημιούργησαν site-specific τοιχογραφίες για το show. Παρουσιάζονται, επίσης, παλαιότερα έργα των δύο καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων και δύο γλυπτών του Rammellzee, του πολυμεσικού καλλιτέχνη που απεβίωσε το 2010. Η pop-up γκαλερί είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει τα σε περιορισμένα κομμάτια αθλητικά υποδήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lee Quinones (@leequinones)

Οι Lady Pink και Quiñones ζωγράφισαν από ένα ζευγάρι των δερμάτινων LV Trainers. Στη συνέχεια οι τεχνουργοί του οίκου τα αναπαρήγαγαν με σκανδαλιστική λεπτομέρεια στο εργοστάσιο του Louis Vuitton στη Fiesso d'Artico. Τα πρωτότυπα εκτίθενται σε υάλινη προθήκη. Το sneaker του Rammellzee βασίστηκε σε προηγούμενο έργο του καλλιτέχνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lee Quinones (@leequinones)

Πηγή: skai.gr