«Επιστροφή... στο μέλλον»: Η Pamela Anderson από το 2001, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια οίκου μόδας- Δείτε βίντεο

Οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν ήταν το μαύρο, το λευκό, το μπορντό και το χακί.

Για τη φετινή του καμπάνια, ο ιταλικός οίκος Iceberg χρησιμοποίησε μια εμβληματική φωτογραφία της Pamela Anderson από το 2001 να κάθετε γυμνή στο πίσω μέρος μιας μηχανής, όπου ο οδηγός ήταν ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω με δερμάτινα pieces.

Η εν λόγω φωτογραφία μας προϊδεάζει για τη νέα κολεξιόν του οίκου, αφού είδαμε σε αυτή πολλά κομμάτια, που θα μπορούσε ο κάθε μοντέρνος και cool μηχανόβιος να φορούσε, αναφερόμενοι τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Στη νέα συλλογή της ιταλικής επωνυμίας λοιπόν, για τη σεζόν Χειμώνα/Φθινόπωρο 2023, είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα καταπληκτικό και πολύ πετυχημένο mixture, ανάμεσα σε tailoring και sporty κομμάτια, δερμάτινα pieces και ρούχα φτιαγμένα από πιο ανάλαφρα υφάσματα, αλλά και αρκετό στοιχείο από knitwear.

To punk vibe ήταν ιδιαίτερα αισθητό μέσα σχεδόν από όλες τις δημιουργίες που είδαμε στην πασαρέλα, με την τάση του layering να αποθεώνεται στο έπακρο. Τα μοντέλα εμφανίζονταν με puffer και biker σακάκια, με knit φορέματα, total leather σύνολα και μπότες μέχρι το γόνατο.

Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα, αυτή ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη με την καλή έννοια.

Οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν ήταν το μαύρο, το λευκό, το μπορντό και το χακί.

Πηγή: MUST